Harju Maavalitsus kuulutab välja kampaania “Harjumaalase tervislik lemmikretsept”!

Harju Maavalitsus kuulutab välja kampaania “Harjumaalase tervislik lemmikretsept”, mille raames kogutakse kõigile kättesaadavast toorainest soodsaid ja lihtsaid tervisliku toidu retsepte. 

Kampaania kestab terve oktoobrikuu (1.10.2011-21.10.2011) ja kampaanias osalejate vahel loositakse välja temaatiliste ajakirjade tellimused. Kogutud retseptidest pannakse kokku e-raamat.

Retsepte võib saata Harju Maavalitsuse tervisetuppa nii posti teel (Harju Maavalitsus, Roosikrantsi 12, 15077) kui täites veebiankeeti, mille leiate siit: .
Retseptikogumise kampaanias osalemiseks ootame retsepti, selle saamislugu ja võimalusel fotot toidust.

Samuti on võimalik omavalitsustel taotleda kokandusõhtute korraldamiseks rahalist toetust, et tutvustada ning propageerida tervisliku toidu valmistamist peres. Sihtgrupiks on vähekindlustatud tööealised naised, kelle õlul on perele toidu valmistamine. Kokandusõhtu läbiviimiseks on võimalik eraldada omavalitsusele toetust alates 130 eurost ning lõplik toetussumma jääb sõltuma toetuse taotlejate arvust.

Kõikide kokandusõhtutel osalejate kontaktid edastatakse Harju Maavalitsusse, kus loositakse kõigi kokandusõhtutel osalejate vahel välja auhinnad.

Tegevustoetuse saamiseks ootab Harju Maavalitsus omavalitsuse kontaktisiku andmeid ja soovitava toetuse suurust koos põhjendusega hiljemalt 10. oktoobriks 2011.

Kampaaniategevusi toetab Tervise Arengu Instituut.

Lisainfo kampaania kohta siit.

Lisainfo:

Annika Soa
tervisetoa spetsialist
Harju Maavalitsus
tel 6118 547
e-post annika.soa@mv.harju.ee

Scroll to Top