Jõulueelne pühapäev 16.12.2012 Lilleorus – oled oodatud!

Jõulueelne pühapäev 16.12.2012 Lilleorus – oled oodatud!

Lastele ja peredele:

15.00 – 17.00 JÕULUKAARTIDE TRÜKKIMISE TÖÖTUBA
Töötuba koosneb kaardi kavandamisest, linoleumist motiivi välja lõikamisest ja käsitsi paberile trükkimisest graafika pressi abil. Ühest valmis lõigatud trükiplaadist saab trükkida ca 6 kaarti, mis on igati sobilikud nii saatmiseks kui kinkimiseks. Jõulukaartide töötuba annab vahetu kogemuse graafikast kui vanast trükikunstist.
Juhendaja graafik Kaija Kesa.

Töötuba on jõukohane lastele alates 5. eluaastast, väiksemad vajavad vanemate abi. Oodatud on ka suuremad lapsed, vanemad ja vanavanemad.

Osalemiseks palume eelnevalt registreeruda e-postil kaija.kesa@gmail.comvõi telefonil 5345 6042. Osalustasu on 2 eurot.
Noortele ja täiskasvanutele:
17.00 – 18.00 KOOSLAULMINE
Armastuse, rahu ja jõulude teemaliste laulude laulmine koos Lilleoru koori liikmetega. Põhiliseks eestlauljaks on koori liige Merike Taza, kes laulab ka Kadrina Kadride regilaulu ansamblis. Olenevalt sellest, kuidas laulmine kulgema hakkab, valivad eestlauljad, kas püsitakse regilaulude juures või võetakse kavasse ka teisi laule ja mantraid.

18.00 – 19.30 ÕHTUSÖÖK (õhtusele loengule jääjatele)

19.30 – 21.30 LOENG “Nälg armastuse järele”.
Ingvar Villido loeng-praktikumi inspiratsiooniks on allolev tsitaat äsjailmunud “Indiaani tarkuste raamatust”. Osalustasu on 6 eurot.
„Mu sõbrad, nii metsikult suur on me vajadus olla armastatud ja armastada ka ise. Kui Kristus kõneles, et mees ei vaja eluks ainult
leiba, rääkis ta näljast. Mitte füüsilisest näljatundest. Mitte näljast leiva järele ei rääkinud ta. Vaid näljatundest, mis algab sügaval me sees. Ta kõneles vajadusest, mis on sama eluline nagu hingamine. Ta kõneles meie näljast armastuse järele. Armastuseta ei saa. Ei saa sellepärast, et meie vaim toitub sellest. Ilma armastuseta muutume nõrgaks ja loiuks. Ilma armastuseta muutub meie lugupidamine iseendi vastu väetiks. Ilma armastuseta jääb meil vaprusest vajaka. Ilma armastuseta ei suuda me enam enesekindlalt maailmale silma vaadata. Nii pöördume sissepoole ning hakkame toituma iseendast, ning vähehaaval hävitame end sedasi. Kui armastame, oleme loovad. Armastusega ei vaibu meie marsisamm eal. Armastades, ja ainult armastades, suudame me teisi teenida ja neile midagi anda – ohvriks tuua.” Indiaanipealik Dan George

Vahvaid ja sisukaid JÕULUKINKE saad osta SÕBRAHINNAGA terve päeva jooksul:

  • mõnusad pühademoosid: “KULDNE KIBUVITS”, “KIBUVITS SUHKRUS”, “KUNINGLIK TIKRIMOOS”
  • tervislikud ürditeed Lilleoru taimetarkadelt: esmakordselt valikus ka imeliselt soojendav ja seedimist tõhustav “PÜHADE TEE”
  • leidlikud lõhnatuutud (garderoobi, esikusse, kappi, padja vahele): jõuluaroomidega “PIPARKOOK” ja “PIPARMÜNT” ja klassik “LAVENDEL”
  • väärt raamatud ja dvd-d: ka värskelt ilmunud “INDIAANI TARKUSTE RAAMAT” ja “TANTS VEEGA. Õpi taastama ja kasutama vee elujõudu”
  • vee elujõudu ja struktuuri taastavad veekarahvinid ja teised klaasnõud: ilus kingitus terve perele on kõige populaarsem 1,3l “KULDSE ELULILLEGA KARAHVIN”
  • UUDISTOOTENA põnevad programmeeritud klaasist FLASKA veepudelid: mugav ja ilus kaasas kanda, avarast valikust leiab igaüks endale meelepärase
  • teised loodus-, jooga- ja käsitöötooted, mis Lilleoru kaupluses aastaringi müügil

Rahulikku ja rõõmsat jõuluaega,

Ave

Scroll to Top