Tiiu Väinsaare ravimtaimede loengud Lilleorus, III osa 29.september

Terve keha ja terve vaim taimravi abiga I, II, IIILilleorus 21. aprillil, 9. juunil ja 29. septembril 2012
Juhendaja Tiiu Väinsaar, fütoterapeut ja Trummi mahetalu perenaineKursuse ülesehitus:• Fütoteraapia olemus ja holistiline lähenemine meie kehale.• Fütoteraapia otsib ravimisel algpõhjust ehk millisest organist võisid saada sümptomid alguse.• Räägime inimesest kui tervikust, meie põhilistest organitest ja nende omavahelistest seostest. Iga haiguse jaoks on olemas oma taimed.• Räägime konkreetsetest taimedest ja kuidas neid antud haiguse puhul kasutada: taimetee ühest või mitmest taimest, erinevad vannid, mähised; ravimtaimeõlid või –tinktuurid.• Saame praktilisi nõuandeid ja retsepte.21. aprilli kursusel käsitleme lähemalt seedeorganite, vereringe- ja südamehaigusi ning tõhusaid taimi ja protseduure nendele probleemidele.

Tegemist on Tiiu Väinsaare kursuste sarjaga, mis on üles ehitatud põhimõttel, et iga kursus on omaette tervik ja osa võib võtta ainult ühest või ka mitmest kursusest. Samas annab jätkukursusena rohkem teadmisi ja suurema arusaamise inimese patoloogiast. Sel aastal toimub kursustesarja I-III osa, kursustesari jätkub ka järgmisel aastal.
Kursus on loengu vormis. Võta kaasa vahendid märkmete tegemiseks.

****************************
Kursused “Terve keha ja terve vaim taimravi abiga” aastal 2012:
I osa 21. aprill – Lähemal käsitlusel seedeorganite ja vereringe- ning südamehaigused.
II osa 9. juuni – Lähemal käsitlusel erituselundite ja liigeste ning lihaste haigused.
III osa 29. september – Lähemal käsitlusel närvisüsteemi- ja nahaprobleemid.
***************************
21.aprilli kursuse ajakava: 11:00 – 16:30

Osalemistasu: 40 € (hinnas sisaldub ka lõuna)
Pensionäridele ja õpilastele soodustus 20%.
Kõigil kolmel kursusel osalejatele kehtib soodushind -20% (sarja kogumaksumus 96 eurot). Soodustus arvestatakse maha viimase kursusega.

Et kinnitada enda osalussoovi, palume maksta osalemistasu 19.aprilliks ülekandega MTÜ Lilleoru arvele: Swedbank 221017045549, selgitus „terve keha I“.

Lisainfo: Anneli Hallik, e-postil hallik.anneli (ät) gmail.com ja telefonil 56616948.

Scroll to Top