Rae valla mängud 2012- KAS SAAME KOKKU ARUVALLA VÕISTKONNA?

ÜSIMUS SUURELE RINGILE (ERITI KÜLA NOORTELE) – KAS SAAME KOKKU ARUVALLA VÕISTKONNA?
Osalemissoovist andke 10 novembriks teada Ardi meilie ardi.mitt@emta.ee .Kui 6 inimest kokku tuleb, siis edastab Ardi küla võistkonna Rae valla mängudele registreerimiseks. 
Info mängude kohta siin:
Rae valla mängud 2012

Sel aastal alustame uue üritustesarjaga, mille nimeks on „Rae valla mängud“. Mängud hõlmavad endas 4 erinevat spordiala.

24.11.2012 võrkpall
16.01.2013 sõudeergomeeter
22.03.2013 teateujumine
23.04.2013 jüripäeva jooks

Tegemist siis võistkondliku sarjaga, mis algab juba selle aasta novembris ning lõpeb 2013.aasta aprillis. Võistkond moodustub küla, alevikku, alevit, firmat, seltsi, kogukonda või perekonda esindavatest liikmetest, kes saavad harrastajate tasemel teiste võistkondadega jõudu katsuda. Võistkonna võib komplekteerida ka valla elanikest. Üks võistkond võib olla maksimaalselt 15 liikmeline (kuid piisab 6 liikmest). Nimetatud võistkond peab esitama korraldajale 16.novembriks 2012.a. e-posti aadressileinfo@raespordikeskus.ee osalejate nimekirja. Kõik osalejad peavad reaalselt elama või töötama Rae vallas. Osaleja tohib esindada vaid ühte võistkonda.

Mängude eesmärgiks on elavdada rahvaspordielu ning ühistegevust Rae vallas.

Punktiarvestus sõltub võistkondade arvust. Näiteks kui teateujumisel osaleb 20 võistkonda, saab I koht 20 punkti, II koht 19 punkti jne. Kui aga jüripäeva jooksul osaleb ainult 14 võistkonda, saab I koht 14 punkti, II koht 13 punkti jne. Kõikide alade punktid liidetakse ning Rae valla mängud võidab kõige rohkem punkte kogunud võistkond.

Mängude peakorraldaja on Rae valla Spordikeskus koostöös Rae vallavalitsusega. Ametlik punktiseis, juhendid ja protokollid avaldatakse jooksvalt veebilehel www.raespordikeskus.ee
Korraldajal on õigus muuta võistlusalasid ja toimumisaegu. Iga ala juhend avalikustatakse 2 nädalat enne võistlust. 

Scroll to Top