“Teeme ära” talgupäev Lilleorus 4. mail – AVATUD keskuse vundamendi ehituse algus

“Teeme ära” talgupäeval 4. mail alustame Lilleoru AVATUD keskuse vundamendi ehitustöödega! Oodatud on nii mehed kui naised. Talgupäeva lõpetuseks toimub soovijaile higistamistelk.

Rajatav AVATUD keskus on Põhuteatrist Lilleoru uueks koolituste ja kogukonna-, kultuuri- ja ökokojaks loodav loodusehitis:
http://www.lilleoru.ee/et/avatud

Talgupäev: 4. mai kl. 11-17.30. (Higistamistelk kl. 20:00) Talgupäev algab kl. 10:45 kogunemisega Lilleoru külastajate parklas.
Päeva jooksul kostitame talgulisi maitsvate lõuna- ning õhtueinetega ja kohvi- ning teepausiga. Lõuna ajal soovijaile ekskursioon Lilleorus.
Higistamistelgis osalemise korral saab teha annetuse tseremooniameistrile ja tseremoonia ettevalmistajatele. Osa lahkeist annetusist läheb Lilleoru uue AVATUD keskuse ehitamiseks.

Talgutele saab end kirja panna siin (siin ka lisainfo):
http://talgud.teemeara.ee/events/avatud-keskuse-talgud-lilleorus-vundamendi-ehitus

Kui registreerumine interneti teel on sinu jaoks keeruline, võta oselmissoovi korral palun ühendust Veikoga, meie talgute juhiga, kes on ka Lilleoru AVATUD keskuse ehituse projektijuht: Veiko Potisepp, 5018 340, veiko.potisepp@gmail.com.

Kui sul ei ole võimalik tulla talgutele, kuid soovid ehitusele siiski õla alla panna, võid teha annetuse uue maja ehituseks MTÜ Lilleoru arvele Swedbankis 221053475791 märksõnaga “uue maja toetus” või Lilleorus koha peal. Ükski panus pole liiga väike!

Tervitustega!

Aigi
Lilleoru AVATUD keskuse tiimist 

Scroll to Top